Fem enkle trin til væsentlige besparelser

Vi ved alle, at vi bør lægge til side et beløb hver måned og gemme mod vores futures – ret?
Tja, hvis du er noget som jeg plejede at være du komme til udgangen af måneden og skab- eller bankkonto, i dette tilfælde – er bare… Hvis du er heldig du bare have nok til at dække dit månedlige regninger, men du har sikkert ikke tilbage noget for at spille med.
Godt-hvad hvis jeg fortalte dig at der var fem meget enkle trin, du-ja du – kunne tage at skære dine månedlige udgifter, øge din månedlige indkomst og dermed frigøre penge og oprette et beløb hver måned, der kunne være squirreled væk til en regnfuld dag?
Step One – Trim hverdagsudgifter
Vi alle har et bjerg af væsentlige betalinger, skal vi hver måned; Disse omfatter alle vores regninger, vores bil, telefon, internet og selv kabel TV regninger.
Selv om vi er alle klar over disse beløber afdrypning vores bank konto hver måned få af os give en sekund tænkte om vi betaler for meget, når ofte vi faktisk er!
Så er her lige et par ting du nemt kunne gøre for at aftørre betydelige mængder fra disse regninger – beløb, der vil med tiden, sammensat til at skabe en dejlig pæn lille sum tak!
Åh, og hvis du synes om alle lovforslag du har jeg er sikker på du vil komme med mange kreative måder at reducere dem alle.
Din Utility regninger-har du overvejet at skifte dine leverandører? Nogle leverandører i dit område vil være billigere end andre, og alle skal give dig et uforpligtende tilbud på hvor meget du kunne spare baseret på dine tidligere måneds forbrug. Du kan få yderligere rabat, hvis du betaler hver måned med direkte debitering.
Vær opmærksom på mængden af energi du bruger – switch til energy saver pærer, Læg ikke halv belastning af vaske i maskinen, vask-up små mængder stedet for at bruge din opvaskemaskine hver gang og langsomt men sikkert du vil bemærke en betydelig reduktion i dine samlede regninger.
Din bil-shop rundt for billigere bilforsikringer, kombinere gøremål ind i en rejse, så du aflevere børnene på din vej til arbejde og gøre dine indkøb på vejen hjem. De mere ‘ekstra’ ture du kan skære ned på nederst din benzinregning, jo mindre ofte du nødt til at have din bil serviceret og jo lavere kilometertal på bilen når du kommer til at sælge den.
Trin to – Cut rentebetalinger
Ifølge industri statistikker, kunne den gennemsnitlige boligejer i Det Forenede Kongerige reducere deres årlige afdrag på realkreditlån med op til £1.600 af bare re belåning til en bedre aftale. Du skal undersøge de muligheder til rådighed for dig!
Næste kig på dit kredit kort, gemme kort, lån og overtræk og tjek rentesatserne du betaler – naturligvis jo hurtigere du kan betale alle gæld og stoppe periodisering af ny gæld bedre, men i mellemtiden du bør overveje at skifte til kreditkort tilbyde 0% på balance overførsler, overveje at skifte til långivere, der tilbyder lavere renter på lån og overveje at skifte til en bank med lavere højde afgifter for ting som din kassekredit.
Skær dine rentebetalinger, højre ned og op flere kontanter!
Trin tre – regeringstid i ekstravagance
Tro mig, jeg ved, at dette er den mindst populære af alle trin- men har du virkelig brug for den daglige cappuccino fra Starbucks, kunne du leve uden at health club medlemskab at du næsten aldrig bruger, hvad med rygestoppet, skære ned på alkoholforbruget og tilbringe et par mere rolige nætter i end part nætter ud? Hvis du ikke kan slippe af med din satellit eller kabel-TV kan du reducere pakkerne du abonnere? Hvis du kan lide at spise ude kan du reducere antallet af gange du gør det per uge?
Bare rolig, jeg foreslår ikke, at du skal opgive leve dit liv som du kan lide det, jeg foreslår bare, at du måske kunne trimme lidt off belastning og leve livet i dag samtidig med at den besparelse for dit liv i morgen.
Trin fire – Stop, dårlige investeringer
Der er så mange fattige udfører, skidt tilbage, usynlige interesse betale besparelser politikker derude at banker og finansielle rådgivere skubbe på os, at det er bare ikke sjovt!
Endnu på samme tid er der nogle fantastiske inflation proofing sikrere alternativer, som kunne bare netto dig en dejlig rentesats, også. Du skal kigge dig omkring en lille smule, bruge internettet som et godt udgangspunkt og finde ud af hvad de banker og finansielle institutioner tilbyder. Og hvis du gemmer penge gør sikker på du gemmer skat for-ISA og pension betalinger kan ske skattefrit!
Åh, og når det kommer til forsikringer – fra bil, sundhed, hjem indhold og endda livsforsikring-shop rundt, shoppe rundt, shoppe rundt! Store navn mæglere ofte koster langt mere og hvis du køber dit hjem indholdet og livsforsikring i når du får din pant være parat til at betale vej over odds!
Trin fem – tilføje indkomst strenge til din bue
Er du berettiget til nogen skattefradrag, barn betalinger eller andre fordele? Hvis du er ret bør du at hævde, hvad der retmæssigt er jeres! Kan du, din partner eller din teenage børn bidrage lidt mere til den månedlige puljen ved at tage på en del tid job, gør ekstra vagter eller arbejder de ulige weekend?
Tror så kreativt som muligt og gøre god brug af en ekstra tid og energi du nødt til at øge din familiens indkomst… Du kan endda kunne tjene ekstra indtægt fra at gøre de ting du elsker – måske du kunne lære en aften klasse i noget du specialiserer sig i, måske du kunne sælge kunsthåndværk du gøre som en hobby eller måske kunne du bare baby sidde dine venner børn?
Bare husk at der er mange muligheder for dig og at hvert enkelt trin du tage i retning af at reducere dine udgifter eller maksimere din indkomst vil være et skridt i retning af en mere sikker finansiel fremtid for dig og din familie.
Held og lykke!