Kan penge købe dig lykke?

Hvem har brug for penge i sit daglige liv? Vi møder behovet for penge næsten overalt, fra shopping til at spise på boder og endda de basale behov. Vi føler sig tilfredse, hvis disse behov er satisfiably opfyldt, men, hvis ikke, dette kan forårsage bekymre sig, hvilket fører til ulykkelige livsstil. Det er en eller anden måde rigtigt, hvad vores forældre brugt til at lære os, at penge ikke kan købe lykke, fordi det ikke kan købes bogstaveligt. Selvfølgelig kan det ikke. Ikke desto mindre dagligdags vi er bliver købt med penge fra den tid, du vågner op til den tid, du går på vågeblus. Hvis du ikke har sådanne ressourcer, hvordan kan du overleve og vil du være tilfreds med det?
Moralsk set, kan ikke penge købe lykke på grund af konsekvenserne for os, at vores lykke ikke bør afhænge af materielle ting. Men reality check, det er rigtigt, at penge kan købe lykke og psykologiske undersøgelser har dokumenteret teorien.
En meningsmåling undersøgelse foretaget af Adweek tacklet bekræftelser fra forskellige aldersgrupper i de samfund, der fortæller os, at penge er sidestilles med lykke. Den ældre man får, jo større er hans sammenkædning af lykke med penge på grund af byrden af prioritetsgæld, college midler og midlife ansvar.
Selv om det afhænger af din egen definition af penge og lykke. Forestil dig, at du vågner op for at gå i skole og spørge din mor give dig ydelse, så hun siger “Nej!”. Gør det dig glad at høre fra hende? På en større skala, hvorfor skal folk gå til lotteri boder til at tage deres chancer for at vinde? Håb om at afhjælpe deres liv, hvis de er tilfredse med deres nuværende situation så hvorfor skal de gå til lotteri at tage deres chancer? Vi arbejder på at levere til vores behov og det er frustrerende at tro, at du vågner op om morgenen med ingen mad i tabellen.
Der er ikke behov for en undersøgelse for at vide, at velhavende mennesker har råd til flere glædelig-makings fordi deres penge tillader dem at har råd til sådanne aktiviteter.
Rige mennesker er lykkeligere ifølge undersøgelse end for lav indkomst familie. Det er tilfredshed på liv, der gør forskellen. Hvis du var at sammenligne deres udsigter i livet. Rige mennesker har tendens til at være ambitiøse, optimistisk og målrettet mens fattige mennesker kæmper for at inkonsekvent depression og selvmedlidenhed. Dette er tegn på, hvilken lykke kræver positiv adfærd og rige mennesker synes at besidde noget af det, ifølge toUniversity af Michigans sundhed og pensionering undersøgelse.
En undersøgelse foretaget af David G. Blanchflow og Andrew Oswald analyzde virkningen af sociale flow og økonomiske status af amerikanske i dag viser et fald fra 34% til 30% af utilfredse individer der tog undersøgelsen. Undersøgelsen er at bevise at thoery, hvis i alligevel lykke vejes i med penge. Betydeligt handler forstået thatmoeny ikke om kontanter men aktiver og passiver man har. Der kan ikke være gladere, hvis du har et stort hus at bo i en fuld mave og engang imellem at nyde friluftsliv. Du ikke kan muligvis få disse enkle fornøjelser, hvis pengene tjente kun forbruges af din mad og for at betale din utilities…
Vi lever i en dag til dag basis for overlevelse og vi påvirkes væsentligt for at sige, at pengene faktisk har denne indflydelse i denne materielle verden. Næsten, hvad du har fra dit hoved til tå kræver et minimum af penge, fra buksetrold til college år og overvejer en grad tager de fleste af dine investeringer. Hvis du opgraderer i college, er du meget mere udstyret i livet. Du begyndte at have tillid til langt ud over end dem, der ikke var i stand til at afslutte nogen grad. For dette, må vi tage hensyn til betydningen af penge i at opfylde denne drøm, at en eller anden måde har bragt ændringerne liv og gør det meget gladere.
Lægeligt taler, læger har observationer, at rige mennesker har tendens til at have bedre helbred end familier med lav indkomst, dette betyder, at rige mennesker live sundere livsstil. Hvad penge kan tilbyde er bekvemmelighed. Faktum er, der er en relativ indflydelse med hensyn til hvordan vi reagerer når monetære flow i vores liv har tendens til at forøge eller formindske.
Med hensyn til ægteskab break ups og statistik er manglende evne til at opveje behovet for at rejse en familie en af primære årsager, der måske påvirker den smidig afvikling af relationer. Brudte ægteskaber fører til ulykkelige liv og af hvilken grund? Enkel, penge betyder noget.