Udvikle et stengulv pleje Program for din rengøring forretning

Copyright 2006 Janitorial butikken

Kontorbygninger har mange typer af gulve og vokser i popularitet er stengulv. Stengulve give bygninger en klassisk og opskalere billedet. Populære valg i gulvbelægning disse dage er naturlige overflader herunder marmor, skifer, granit og terrazzo. Som flere og flere bygninger installerer stengulve er der et voksende behov for rengøring entreprenører, der har den erfaring og viden til at tage sig af disse værdsat overflader ordentligt. Lære tricks af stengulv pleje kan føre til ekstra indtægt og fortjeneste til din rengøringsfirma.

Før udvide ind i området af sten gulvbehandling Sørg for at du forstår forskellene i typerne af gulvbelægning og sådan design en vedligeholdelsesprogram til at holde stengulve ser deres bedste. Det hjælper med at udvikle et forhold med en forhandler, der har kvalitetsprodukter og kan hjælpe dig med teknisk support.

Det første skridt i enhver gulvet vedligeholdelsesprogram er at finde ud af hvilken type af sten du beskæftiger sig med. Stengulve er opdelt i en af to kategorier: sten, der indeholder calcium og dem, der ikke indeholder calcium. Det er vigtigt at bemærke, at syrer vil angribe og etch sten der indeholder calcium.

Hvis gulvet ikke er belagt på overfladen, kan en simpel test afgøre, hvilken type af sten du har at gøre med. Anbring en dråbe af saltsyre i en inconspicuous område og se reaktionen. Hvis syren syder stenen indeholder calcium. Hvis der er nogen reaktion, er stenen mest sandsynligt granit, skifer, sandsten eller nogle typer af keramik, som er blevet designet til at ligne natursten.

Det andet trin er at beslutte, hvilken type resultater du vil med dit gulv program. Vil du have en poleret overflade, et skridsikkert gulv eller et gulv program, der er nem at styre? Enhver stengulv program bør også tage hensyn overfladen – poleret, slebet eller tekstureret. Husk også, at sten er et produkt af natur og bør beundres for sin uoverensstemmelser. Manglerne ved sten skabe tilfældige mønstre, hvilket er, hvad gør natursten så ønskværdig.

Når man ser på hvordan du skal vedligeholde stengulve, bør både calcium indeholdende og ikke-calcium indeholdende stengulve opretholdes i identiske måder undtagen når det kommer til ny polering. En marmor gulv udvikler slid mønstre hurtigere som marmor er en blødere stone. Du kan polere marmor, kalksten og terrazzo effektivt med Superfin slibemidler du blander med kalium oxalat eller oxalsyre. Disse er de typiske forbindelser tilgængelige i forskellige klar til at bruge formler.

Granitgulve, på den anden side er syrefast kræver granit til poleres mekanisk med Superfin slibemidler. Den ny polering af granit er en langsom proces i forhold til ny polering en marmor gulv.

Til tider vil gulvet har været så oversete, skal den muligvis restaurering. En korrekt restaureret stengulv vil får ingen lippage (hvor kanten af en sten er højere end tilstødende kanter, giver stenen en pjaltet udseende), se bedre og være lettere at rengøre. Restaurering processen håndteres bedst af fagfolk. Forbedret teknologi har gjort restaurering processen hurtigere og med et restaureret gulv vedligeholdelsesomkostninger vil gå ned, mens det overordnede udseende af gulvet vil gå op.

Sten, sig selv har en porøsitet faktor (materialer kan passere gennem det) og nogle sten absorbere pletter hurtigere end andre typer af sten. En høj kvalitet impregnator kan hjælpe med at forhindre pletter fra passerer gennem og bliver absorberet i stenen. Impregnators kan være vandafvisende, eller vand, fedt og olie resistente. Den særlige impregnator til brug vil afhænge af din specifikke situation.

Den vigtigste del af dit stengulv pleje program vil være brugen af en kvalitet sten sæbe. En høj kvalitet sæbe vil rense og berige den sten, som vil gøre det mere jord og plette resistent. Dette er ikke et område skal skære ned på omkostningerne!

Kvartalsvise rengøring anbefales til kommercielle stengulv. Dette vil ikke kun fjerne mulden bygget i, men vil også fjerne sten sæbe opbygning. Dette er et vigtigt skridt, som de fleste sten sæber er ikke-skyl. På grund af dette snavs kan bygge i fugerne, selv når du følger et gulv vedligeholdelsesprogram. En intensiv rengøring bør også bruges, hvis du har en yderst beskidt gulv.

Andre sten overflader, der kan have brug for ekstra pleje er bordplader, forfængelighed og lodrette overflader, såsom søjler. Et godt forhold til en distributør af kvalitetsprodukter vil hjælpe dig til at beslutte, hvilke kemikalier, du skal bruge til at rense disse overflader.

Har du bygninger med stengulv, er dine første skridt at udvikle en kvalitet stengulv pleje program. Bruge lidt tid og indsats før begyndelsen vil dit stengulv program spare dig hovedpine og holde gulvet ser sit bedste. Kunden bliver glad og din bankkonto vil vokse!